Het geheim is EM

Effectieve Micro Organismen (EM), het hoge woord is eruit. Het natuurlijke hulpmiddel dat zorgt voor gezonde flora en fauna, een goede darmwerking, een schoon huis, een schoner milieu en nog veel meer. EM zorgt ervoor dat ziekte, plagen en ongedierte geen kans meer krijgen zich verder te ontwikkelen. EM herstelt de bodemkwaliteit, de bodemvruchtbaarheid, de groei en de kwaliteit van de gewassen aanmerkelijk. Dat alles zonder chemische toevoegingen. EM is eindeloos en met succes te gebruiken voor mens, dier, landbouw, veeteelt, hygiëne, milieu, zuivering en veel meer. Lees hieronder een kleine greep uit de vele toepassingsmogelijkheden van EM.

Uw huis

Frisse kamerplanten en bloemen
Wie kent niet de lucht van stinkend bloemenwater. Of dat gronderige luchtje dat uit de plantenpotten de kamer vult. Met een EM in vaas of bloempot is dat verleden tijd! EM gaat verrotting tegen en zorgt er ook nog voor dat uw bloemen en planten frisser en vrolijker blijven!

Een helder aquarium
Helder water, geen groene aanslag en blije vissen! Met EM in uw aquarium heb je minder omkijken naar het leefklimaat van vissen en planten in jouw aquarium.

Een schoon huis
Schoonmaken. Niet onze grootste hobby. Toch moeten we er telkens aan geloven. Na het zoveelste veelbelovende schoonmaakmiddel zitten die schimmelplekken nog steeds in douche of en bad. En ook die vage geurtjes in huis verdwijnen maar niet. Tijd om het over een andere boeg te gooien! Voeg EM toe aan de emmer water, het doucheputje, de gootsteen of de stortbak van de wc, en al die ongemakken worden verleden tijd! Weg met alle chemische schoonmaakmiddelen! Naast een brandschoon huis ook nog eens zeer goed voor het milieu.

Een schone was
Een streelzachte was die er ook nog eens schoon en fris uit de wasmachine komt. Met EM heb je minder wasmiddel nodig. Dat komt én het milieu én je was ten goede!

Uw tuin

Sterke planten en struiken
Een tuin die het gesprek van de dag is. Met planten en struiken die geworteld zijn in grond met een goed en vruchtbaar bodemleven. Het geheim? Gebruik een EM product en je tuin blijft onderwerp van gesprek van jouw visite! Daarnaast beschermd EM tegen ziektes en ongedierte in jouw tuinflora.

Een gezonde moestuin
Groente, fruit en kruiden met de smaak van vroeger. Sterk, krachtig en lang houdbaar. Besproei je gewassen met EM en een rijke oogst van supergezonde groenten, fruit en kruiden is het resultaat. Wedden dat jouw moestuintje topsport voor jou wordt?

Een frisse vijver
Een vijver waar je je ogen niet van af kunt houden. Helder en gezond water. Met flora en fauna die zich van hun beste kant laten zien. Het geheim? EM! Laat de kikkers maar komen!

Zelf compost maken
Groente- en fruitafval in de groene container? Welnee! Gooi het in een bokashi emmer. EM product erbij en voilá zonder verrotting en vieze geurtjes wordt je keukenafval op natuurlijke wijze gefermenteerd. Klaar voor het voeden van alles wat groeit en bloeit in huis en tuin.