Regeneratieve micro-organismen

Dat de natuur boordevol leven zit, dat hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. De kwaliteit van dat leven wordt door allerlei factoren beïnvloed. Soms positief, maar soms ook negatief.

Daarom is het altijd een grote uitdaging om de optimale omstandigheden te creëren, helemaal wanneer je met natuurproducten werkt. Gelukkig is dat precies waar regeneratieve micro-organismen je bij helpen.

Wat zijn regeneratieve micro-organismen?

RM staat voor regeneratieve micro-organismen. Dit is een gemengde samenstellingen van verschillende micro-organismen die in de natuur leven. Deze organismen versterken elkaar en verbeteren zo de kwaliteit van het ecosysteem. Dat kan in de bodem zijn, maar ook in de stal of in het water.

De voordelen van regeneratieve micro-organismen

Dat klinkt mooi, maar wat kunnen die regeneratieve micro-organismen nu voor uw bedrijf of organisatie betekenen? Een paar van de vele voordelen op een rij. Regeneratieve micro-organismen;

  • verbeteren de bodemkwaliteit
  • beschermen tegen ziektes
  • optimaliseert het stalklimaat
  • versterkt planten en gewassen
  • is 100% natuurlijk[

Je kunt onze microben dus voor allerlei doeleinden inzetten. Voor het verbeteren van de bodem bijvoorbeeld, maar ook voor het bewerken en verbeteren van drijfmest, het verhogen van de grasopbrengst en het optimaliseren van het stalklimaat.