Over Bij De Oorsprong

Bij De Oorsprong is importeur en distributeur van regeneratieve micro-organismen in Nederland. Dit zijn gemengde samenstellingen van natuurlijke organismen (bacteriën en schimmels) die in de natuur leven.

Onze producten zijn breed inzetbaar in verschillende sectoren. Ze stimuleren regeneratieve processen in uiteenlopende werkgebieden. Onze kennis van en ervaring met deze regeneratieve micro-organismen delen we graag met je.

Dat doen we ondertussen al met een zeer interessant netwerk van referenties in de agrarische sector. Mooie bedrijven, waar de voordelen van de inzet van onze producten zichtbaar én meetbaar zijn. Zo worden onze producten in de volgende sectoren succesvol ingezet:

Bij de Oorsprong vindt het belangrijk om een partner te zijn voor haar klanten en om kennis te delen met de markt. Wij geloven namelijk dat je pas écht iets verandert als je het samen doet. Dat horen we ook vaak terug van onze klanten. Het ‘samen doen’ ervaren zij als zeer waardevol.

Heeft u vragen over de inzet van regeneratieve micro-organismen in jouw bedrijf? Of wil je graag eens meekijken bij het toepassen ervan in de praktijk? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We laten je het graag zien!

Telefoon (0529) 21 50 30
Jasper ten Berge 06 197 62 979
Ger Kappert 06 410 99 777
info@bijdeoorsprong.nl